Gratis proefopname

Direct Bestellen

Reviews

Hieronder zie slechts een paar reviews van tevreden klanten waar ik de stem voor mocht zijn. Uiteraard zijn er veel meer tevreden opdrachtgevers die nog geen review gegeven hebben. Deze zullen we zodra er weer tijd is hier  toevoegen. Denk hierbij aan; Pattex Lijm, Simyo, SPA Bronwater, Wildkamp, RTL Z, Media Markt, Heracles, 100% NL, Hubo Bouwmarkten, Mercedes Benz, Maag Lever Darm Stichting, Discovery Channel, Dolfijn FM, McGregor Store, Ilse Media, RTV Noord, Skyradio, Radio2, Radio Continu, Radio538, Q-Music, e.v.a.

Ook tevreden over mijn diensten? Laat dan een review achter op Google. of stuur me per app of mail een korte review van onze samenwerking.

“Snelle service en goede kwaliteit opnames!”

Matjeu Witte

Producer

“Wij als NineOrange hebben Marc wederom ingezet voor een voice-over voor een van onze videoproducties. We zijn zeer tevreden! Marc is prettig in omgang en overleg, voelt goed aan welke tone of voice je zoekt. Marc bedankt!”

Maarten Smidt

Owner

“Het is altijd prettig werken met Marc, niets lijkt teveel om tot een goed resultaat te komen. Thx!”

Marco Nillesen

Producer

“Marc heeft mij fantastisch geholpen met het inspreken van een passende voice-over voor een videoproject voor KMG. De samenwerking verliep echt soepel, want hij reageert en levert snel. Hij leverde meerdere variaties aan en zo was het eenvoudig om te kiezen voor de versie die het beste paste. Ik ben erg tevreden over het resultaat.”

Matthijs Groen

Filmmaker + Editor

“ Marc heeft ons snel en kundig geholpen. Mooie karakteristieke stem! ”

Noud van de Louw

Creative Director

“ Al sinds jaar en dag zet ik Marc regelmatig in als voice-over in voor onze producties. Hij is als voice-over en stemacteur makkelijk te regisseren. Marc heeft een professionele houding die zich makkelijk meet met de A-stemmen van Nederland. ”

Henri Haan

Producer

“ Fijne samenwerking. Altijd snel met communiceren en begrijpt de klant. Meerdere “takes” en variaties zijn een fijne extra. Marc kan zich altijd goed inleven in ons project/onze vraag. Dat levert altijd de juiste tone-of-voice op. ”

Ivo Eller

Video Editor en cameraman

“ De ingesproken tekst en de Achterhoekse tongval is precies wat we zochten voor de tv commercial van Simyo. ”

Marianne Dubois

Bureau Stemzoeker

“ Altijd enthousiast! Flexibel in alles, tijd en stem. Heel prettig om mee samen te werken en mooie commercials te maken! ”

Petra Hogevonde

Marketeer bij Hubo / Multimate

“ Marc is al een aantal jaren ons aanspreekpunt voor voice prompts. De standaard voice prompt maar ook voor de feestdagen spreekt hij het altijd netjes in. Het kost geen moeite om ze te implementeren in onze voip centrale omdat Marc diverse formaten aanlevert.  Wij zijn super tevreden. ”

Edward Allers

I.C. Solutions

“ Sinds een jaar of 3 maken wij gebruik van de stem van Marc voor onze voicemail. Snel geleverd, prettige communicatie en betrouwbare partner. ”

Michel Schuring

Directeur

“ Toffe stem, ook voor dialect voice-overs. Marc heeft al meerdere keren wat voor onze klanten ingesproken ”

Jeroen Muller

Producer en owner