Gratis proefopname

Direct Bestellen

expression_check

Matjeu Witte

“Snelle service en goede kwaliteit opnames!”

expression_check

Maarten Smidt

“Wij als NineOrange hebben Marc wederom ingezet voor een voice-over voor een van onze videoproducties. We zijn zeer tevreden! Marc is prettig in omgang en overleg, voelt goed aan welke tone of voice je zoekt. Marc bedankt!”

expression_check

Marco Nillesen

“Het is altijd prettig werken met Marc, niets lijkt teveel om tot een goed resultaat te komen. Thx!”

expression_check

Matthijs Groen

“Marc heeft mij fantastisch geholpen met het inspreken van een passende voice-over voor een videoproject voor KMG. De samenwerking verliep echt soepel, want hij reageert en levert snel. Hij leverde meerdere variaties aan en zo was het eenvoudig om te kiezen voor de versie die het beste paste. Ik ben erg tevreden over het resultaat.”

expression_check

Noud van de Louw

“ Marc heeft ons snel en kundig geholpen. Mooie karakteristieke stem! ”

expression_check

Henri Haan

“ Al sinds jaar en dag zet ik Marc regelmatig in als voice-over in voor onze producties. Hij is als voice-over en stemacteur makkelijk te regisseren. Marc heeft een professionele houding die zich makkelijk meet met de A-stemmen van Nederland. ”

expression_check

Ivo Eller

“ Fijne samenwerking. Altijd snel met communiceren en begrijpt de klant. Meerdere “takes” en variaties zijn een fijne extra. Marc kan zich altijd goed inleven in ons project/onze vraag. Dat levert altijd de juiste tone-of-voice op. ”

expression_check

Marianne Dubois

“ De ingesproken tekst en de Achterhoekse tongval is precies wat we zochten voor de tv commercial van Simyo. ”

expression_check

Petra Hogevonde

“ Altijd enthousiast! Flexibel in alles, tijd en stem. Heel prettig om mee samen te werken en mooie commercials te maken! ”

expression_check

Edward Allers

“ Marc is al een aantal jaren ons aanspreekpunt voor voice prompts. De standaard voice prompt maar ook voor de feestdagen spreekt hij het altijd netjes in. Het kost geen moeite om ze te implementeren in onze voip centrale omdat Marc diverse formaten aanlevert.  Wij zijn super tevreden. ”