Gratis proefopname

Direct Bestellen

    HOMEGARANTIES EN RECLAMERING

GARANTIES EN RECLAMERING

Garantie Bij elke opdracht geld 100% tevredenheidsgarantie. Dat wil zeggen dat u voor het uitvoeren van de werkzaamheden ook 100% duidelijk bent over de gewenste tone of voice. Dat uw teksten door u gecontroleerd en definitief zijn bevonden. U kiest voor mijn stem, dus weet u hoe ik klinken kan. Bij twijfel lever ik een proefopname.
Retour/ Herroepingsrecht U kunt een opdracht intrekken tot 24 uur voordat ik ga inspreken of produceren. Wanneer er reeds inkoop gedaan, bijvoorbeeld wanneer ik naast het inspreken, script schrijven, ook de volledige productie als opdracht heb, zult u een deel van de opdracht moeten betalen. Ik heb immers inkoop ervoor gedaan.
Reclamatie Mocht een tekst niet correct ingesproken zijn volgens het door u van te voren aangeleverde script en aanwijzingen, dan kunt u ons hiervoor reclameren. Eventuele reclamaties over niet volgens afspraak geleverde diensten of hoorbare gebreken dienen binnen 24 uur na levering schriftelijk (per email) bij ons gemeld te zijn.
Voor vragen over reclamaties verwijzen we u graag door naar onze algemene voorwaarden.
Service & Klachten
Indien u een vraag heeft over onze service, of niet tevreden bent dan dient u mij altijd benaderen. FAQ
Kijk ook altijd eerst bij de FAQ op mijn website. Hier staan de meest gestelde vragen.