Gratis proefopname

Direct Bestellen

Disclaimer

Cool Media (geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08074329), hierna onder haar handelsnaam Marc van Zeeland, verleent je hierbij toegang www.marcvanzeeland.nl en nodigt je uit de aangeboden diensten te bestellen.

Marc van Zeeland behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Marc van Zeeland doet haar uiterste best om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren. Ondanks die zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor mijn voice over tarieven en andere informatie op www.marcvanzeeland.nl geldt een voorbehoud van typefouten en softwarefouten. Op basis van dergelijke fouten kun je helaas geen overeenkomst claimen met Marc van Zeeland.

AUTEURSRECHTEN

De rechten van het intellectuele eigendom liggen bij Marc van Zeeland. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Marc van Zeeland.

OVERIG

Marc van Zeeland houdt zich het recht voor deze disclaimer van tijd tot tijd te wijzigen.

Deze disclaimer is geactualiseerd op 1 september 2022 te Hengelo.