Gratis proefopname

Direct Bestellen

expression_check

Radiocommercial Slachtepop 2023

Slachtepop is een muziekfestival dat jaarlijks in het Friese Wommels georganiseerd wordt én 2023 is een jubileumjaar. Voor de promotie en kaartverkoop werd een radiocommercial geproduceerd die op Tukker FM uitgezonden werd. Ik mocht deze als stationvoice inspreken.

expression_check

Radio Commercial Compassion in World Farming

Voor Compassion in World Farming mocht ik de radiocommercial inspreken die op twee regionale zenders uitgezonden wordt. Op Radio Oost en Radio Gelderland is de commercial voor de campagne “Veel minder dieren en alle dieren buiten” te horen. Uiteraard met een licht “Oostere” tongval 🙂

De nieuwe regering trekt veel geld uit voor veranderingen in de veehouderij, zoals beperking van de stikstofuitstoot en de schade aan de natuur. Maar ook voor de dieren moet er veel verbeterd worden. In plaats van miljoenen dieren op te sluiten in overvolle hokken en stallen, moeten we nu kiezen voor een duurzame veehouderij met veel minder dieren, die allemaal buiten komen. Samen met boerenorganisatie Caring Farmers en de dierenartsen van Caring Vets roepen ze het kabinet op zich in te zetten voor een veel kleinere, gezonde veehouderij voor dieren, mensen en de natuur.

expression_check

Promo commercial Tukker FM

Voor Tukker FM ben ik de vaste stationvoice. Ik spreek vrijwel alle jingles in en bijbehorende promo’s. Tukker FM gaat nu ook het land in met drive-in shows. Ik spreek wekelijkse de nieuwe promotie spot in waar je ze kunt vinden.

expression_check

Telefoon menu Schuring Naaimachines

Voor Schuring Naaimachines mocht ik de telefooncentrale voorzien van diverse voice prompts. Belangrijk was, dat de beller kon horen dat service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Beluister enkele voice prompts die ik ingesproken heb.

expression_check

Radio commercial Tukker FM Tent Party

Voor Tukker FM mocht ik de radiocommercial voor de Tukker Tent Party in Borger inspreken. Met een licht dialect in de spraak om te passen bij de vormgeving van Tukker FM.

expression_check

Radiocommercial Qwinpro dak- en wandpanelen

Voor Qwinpro dak en wandpanelen mocht ik de radiocommercial inspreken. De commercial is een gesprek tussen twee mannen waarvan een met een Twentse tongval. En die Twentse tongval stem, dat ben ik! De commercials is uitgezonden op het regionale radiostation radio Continu.

expression_check

Radiocommercial | Fiets Flip

Een fiets die net zo lekker rijd als een E-bike? Wie wil dat nou niet! Voor Fiets Flip mocht ik de radiocommercial inspreken. De commercial laat horen hoe simpel Fiets Flip je eigen fiets ombouwt naar een elektrische fiets. commercial is uitgezonden op de commerciële regionale radiozender Continu.

expression_check

Radiocommercial | Houthandel Salland

Voor Houthandel Salland mocht ik de voice-over van hun radiocommercial zijn. De opdracht was duidelijk, Twentse tongval en met een knipoog inspreken. Cool Media produceerde de commercial die uitgezonden wordt op het regionale commerciële radiostation Tukker FM.

expression_check

Indoor karakterstem | Museum Buurtspoorweg

Wat mag ik soms mooie producties inspreken! Zo kreeg ik de opdracht om voor het treinmuseum in het Twentse Haaksbergen een stationschef te spelen. Je komt het museum binnen en loopt de wachtkamer in. Je wordt welkom geheten door de stationschef die er rond 1900 werkte. En ik mocht de stem van deze stationschef inspreken. De opdracht was, een oudere man met karakter in zijn stem en trots op zijn werk. Een kort fragment kan je hier horen, maar voor het hele verhaal, de historie en de beleving ga je naar https://www.museumbuurtspoorweg.nl

expression_check

Radiocommercial | Kamphuis Transport

Kamphuis Transport uit het Twentse Ootmarsum is op zoek naar jouw! Met een passende commercial op radio Continu is het de bedoeling om nieuwe medewerkers op een leuke manier aan te spreken en te vertellen dat welkom zijn om te solliciteren. mijn taak als voice-over en stemacteur, “spreek het in alsof je aan komt rijden in een vrachtwagen en gebruik een Twentse tongval”.  Beluister het eindresultaat.